کد خبر: 15695
1404/04/23 - 14:9


در نشست مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان با اصحاب رسانه بحث شد؛

ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور

محمدرضا اسکندری: با اصلاحات ساختاری و همکاری بین وزارتخانه‌ها در خصوص ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور؛ شرایط محیط‌های کاری بهبود یافته و نیروی کار با سابقه و مهارت‌دار در حفظ می‌شوند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ لیلا محمدی: مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان بر لزوم اجرای قانون از جمله قانون مشاغل سخت و زیان آور که این روزها تعدادی از کارفرمایان زنجانی با شگردهای مختلف سعی دارند ان را دور بزنند تاکید کرد و به صدای زنجان گفت: معتقدم با اصلاحات ساختاری و همکاری بین وزارتخانه‌ها در خصوص ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور؛ شرایط محیط‌های کاری بهبود یافته و نیروی کار با سابقه و مهارت‌دار در حفظ می‌شوند.

محمدرضا اسکندری در نشست خبری (23 تیرماه 1404) که به مناسبت هفته تأمین اجتماعی برگزار شده بود به وضعیت این سازمان در استان زنجان و عملکرد آن در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: حدود ۵۸ درصد جمعیت استان تحت پوشش این سازمان قرار دارند که نسبت به میانگین کشوری ۵۳ درصد بالاتر است.

وی اضافه کرد:استان زنجان از نظر درصد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نسبت به میانگین کشوری وضعیت بهتری دارد که نشانگر فعالیت بخش‌های تولید، صنعت، کشاورزی و معدن در استان و گستردگی پوشش بیمه‌ای در این منطقه است. در حوزه بیمه بیکاری ماهانه ۴۴۰ میلیارد ریال در استان پرداخت می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان ادامه داد: برای تعهدات مربوط به استراحت پزشکی، مرخصی، دوران بارداری و سایر موارد نیز ماهانه حدود ۱۲۰ میلیارد ریال پرداخت می شود.

برآورد پرداخت تعهدات بیمه‌ای حدود ۱۱ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به ذی‌نفعان

وی با بیان اینکه مجموع تعهدات بیمه ای پرداختی به ذینفعان در سال جاری، حدود ۱۱ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال برآورد شده است‌، گفت: در حوزه وصول درآمد، سازمان باید بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال حق بیمه از کارفرمایان و بیمه‌شدگان دریافت کند که این مبلغ بر اساس اشتغال و فعالیت‌های اقتصادی در استان است.

اسکندری با بیان اینکه با توجه به قدمت ۵۰ ساله قانون تأمین اجتماعی و افزایش تعداد بازنشستگان، سازمان با مشکلاتی در تأمین نقدینگی برای پرداخت مستمری‌ها مواجه است، گفت:با تدابیر مدیران عالی و حمایت‌های دولت، توانسته ایم تاکنون از تأخیر در پرداخت‌ها جلوگیری کنیم. نمونه‌ای از این تلاش‌ها در خردادماه سال جاری رخ داد که با وجود جنگ ۱۲ روزه و مشکلات ناشی از آن سازمان توانست تعهدات خود را به موقع انجام دهد.

اسکندری با بیان اینکه در بخش خدمات، سازمان تأمین اجتماعی در بستر سامانه‌های الکترونیکی فعالیت می‌کند و هیچ خللی در ارائه خدمات درمانی بیمه‌شدگان ایجاد نشده است، افزود: حتی در شرایط محدودیت‌های مالی، سازمان توانسته است مستمری‌ها را زودتر از موعد مقرر پرداخت کند و از این نظر، عملکرد قابل قبولی داشته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان همچنین در پاسخ به سؤال صدای زنجان مبنی بر شگردهای تعدادی از کارفرمایان زنجانی که به طرق مختلف سعی دارند قانون مشاغل سخت و زیان اور را دور بزنند و حتی برخی از کارگران هر گونه احجاف در حق خود را متوجه تعدادی از مسئولان می‌دانند نیز گفت: در بخش ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور بر لزوم اصلاحات ساختاری و همکاری بین وزارتخانه‌ها تأکید شده است.

این مسئول اضافه کرد: هدف این است که کارفرمایان به بهبود شرایط محیط‌های کاری و کاهش آلایندگی‌ها ملزم شوند تا بتوانند شرایط خطرناک را رفع کرده و نیروی کار با سابقه و مهارت‌دار خود را حفظ کنند.

 بیمارستان‌های امام حسین(ع) زنجان و شهید سلیمانی ابهر توسعه می‌یابند

همچنین عباس جراحی علمداری، مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: ارتقای خدمات مراکز درمانی تامین اجتماعی استان در دستور کار قرار دارد و برنامه ریزی‌های لازم در این زمینه صورت گرفته است.

جراحی‌علمداری نیز افزود: در این راستا طرح توسعه‌ بیمارستان امام حسین(ع) در مرحله طراحی است که با همکاری شهرداری زنجان و پیگیری‌های سازمان به زودی کلنگ‌زنی و اجرا می شود.

وی گفت: همچنین طرح توسعه بیمارستان شهید سلیمانی ابهر با مساحت پنج هزار متر مربع در حال اجراست و مقرر شده تا آبان ۱۴۰۴ تکمیل و افتتاح شود.

جراحی علمداری افزود: در سال‌های گذشته،تکمیل این پروژه‌ها به دلیل مشکلات مالی و تغییر سیاست‌ها با تأخیر مواجه شد اما در حال حاضر، برنامه‌ریزی برای تکمیل و بهره‌برداری از آنها انجام شده است.

وی با بیان اینکه در بخش خدمات، ارتقای تخصص‌ها و افزودن فوق تخصص‌ها در بیمارستان امام حسین(ع) صورت گرفته است، گفت:در این بیمارستان حضور فوق تخصص نوزادان، گوارش و چشم لحاظ شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان ادامه داد: در بیمارستان شهید سلیمانی ابهر با توجه به کمبودهای منطقه، تلاش‌هایی برای جذب متخصصین رادیولوژی و قلب صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته با وجود مشکلات، تلاش شده است که کمبودهای درمانی برطرف و خدمات ارتقا یابد، گفت: یکی از اقدامات مهم، افزودن تخصص‌های جدید به بیمارستان‌ها است که باعث بهبود کیفیت خدمات شد.

ذخیره داروهای حیاتی و بحرانی به مدت سه تا شش ماه در بیمارستان‌های تامین اجتماعی زنجان تضمین‌شده است

جراحی علمداری با بیان اینکه مراکز درمانی سازمان در جنگ ۱۲ روزه با آمادگی کامل خدمت رسانی کردند، افرود: بر اساس ارزیابی‌های دانشگاه، هر دو بیمارستان سازمان تأمین اجتماعی، یعنی بیمارستان امام حسین(ع) و شهید سردار سلیمانی، در مواجهه با بحران‌ اخیر، رتبه اول را کسب کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در بخش دارویی، ذخیره داروهای حیاتی و بحرانی در این مراکز درمانی به مدت سه تا شش ماه، تضمین شده است، خاطرنشان کرد: از نظر نیروی انسانی، تعداد متخصصان افزایش یافته و برنامه‌ریزی برای توسعه بخش‌ها و اتاق‌های عمل آنها انجام شده است و برنامه‌ریزی برای جذب بیمار و ارائه خدمات در بخش‌های مختلف به صورت منظم صورت می‌گیرد.

جراحی علمداری افزود: در حوزه تجهیزات و زیرساخت‌ها، بیمارستان امام حسین(ع) به تجهیزات اعلام آتش سوزی و آتشنشانی مجهز شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان بر اهمیت رضایت‌مندی بیماران و برخورد مناسب پزشکان تأکید کرد و گفت: سامانه‌ مرکزی برای رصد این موارد راه‌اندازی شده است و در سال‌های اخیر، اقدامات آموزشی و تذکرهای متعدد برای بهبود رفتار پزشکان انجام شده و در صورت ادامه نارضایتی، قراردادها با پزشکان متخلف لغو می‌شود.

انتهای پیام/

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانتامین اجتماعیبیمارستان امام حسین(ع)لیلا محمدی
sedayezanjannews.ir/nx15695


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»