کد خبر: 18901
1405/04/23 - 9:47


شاخص‌های حمل‌ونقل بار در راه‌آهن شمالغرب کشور رشد یافت

مدیرکل راه‌آهن شمالغرب کشور گفت: شاخص‌های حوزه حمل‌ونقل بار و ارتقای ایمنی در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه گذشته رشد یافته است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  مدیرکل راه‌آهن شمالغرب کشور گفت: شاخص‌های حوزه حمل‌ونقل بار و ارتقای ایمنی در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه گذشته رشد یافته است.

منوچهر صفری  افزود: بر اساس آخرین آمارها حجم واگن‌های باری ورودی و خروجی مورد بازدید فنی با رشدی به ترتیب ۵۱ و ۴۵ درصدی نسبت به بهار سال گذشته به ۲۶ هزار و ۷۷۰ واگن ورودی و ۱۸ هزار و ۶۸۰ واگن خروجی رسید.

وی اضافه کرد: همچنین بازرسی فنی قطارهای باری ورودی با رشد ۳۲ درصدی به یک هزار و ۳۱۷ رام و صدور جواز ترمز این قطارها با افزایش ۴۰ درصدی به ۹۶۵ رام در سه ماهه اول سال ۱۴۰۵ ارتقا یافت.

مدیرکل راه‌آهن شمالغرب کشور ادامه داد: علاوه بر این، در بهار سال جاری تعمیر اساسی ۱۰۸ واگن و تعمیر جاری ۸۰۶ واگن باری انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: همزمان با این اقدامات، میزان توقف قطارهای مسافری ناشی از نقص فنی سالن‌ها ۵۶ درصد و توقف‌های ناشی از خرابی لکوموتیو حدود هفت درصد نسبت به سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ کاهش یافته و سیر ایمن قطارها بهبود یافته است.

راه آهن شمالغرب، دارای ۴۵۲ کیلومتر خطوط اصلی با استفاده از ریل های ۲A، ۳۳u و ۶۰UC (خط سنگین) و تراورس بتنی، ۲ ایستگاه تشکیلاتی، پنج ایستگاه فرماندهی، ۹ ایستگاه تحت فرمان و هشت ایستگاه محلی است که سیستم علایم الکتریکی آن به صورت R.C بوده و ارتباط بین ایستگاه ها و مرکز نیز از طریق تلفن، پارتی لاین و بی سیم صورت می گیرد.

راه آهن شمالغرب از نظر اینکه تهران را به تبریز و شرق کشور را به غرب و در نتیجه ایران را به اروپا مرتبط می کند، اهمیت زیادی دارد.

منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانراه‌آهنواگن باری
sedayezanjannews.ir/nx18901


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»