کد خبر: 18591
1405/03/19 - 9:45


تأمین لوازم خانگی آسیب‌دیدگان جنگ رمضان در انتظار تخصیص اعتبار

استاندار زنجان از تعیین وزارت صمت برای تأمین لوازم‌خانگی آسیب‌دیدگان و نیز اقدامات انجام شده برای جبران خسارت ۴۷۰ خودروی آسیب‌دیده در جنگ رمضان خبر داد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ محسن صادقی، استاندار زنجان،  از تعیین وزارت صنعت، معدن و تجارت به‌عنوان متولی تأمین لوازم‌خانگی و معیشتی آسیب‌دیدگان خبر داد.

استاندار زنجان با اشاره به آسیب‌دیدن برخی لوازم‌خانگی در جریان جنگ، اظهار کرد: دولت، وزارت صمت را مسئول پیگیری این موضوع کرده و این اقدام مستلزم تأمین مالی است که در آستانه نهایی‌شدن قرار دارد و به‌محض تأمین اعتبار، برای کمک به تأمین لوازم معیشتی آسیب‌دیدگان اقدام خواهد شد.

وی با بیان اینکه به دلیل فرهنگ حاکم بر استان، مردم تحت‌فشار زیادی در این زمینه قرار نگرفته‌اند، افزود: بااین‌حال مراجعات انجام شده و ارزیابی‌های لازم صورت‌گرفته است.

صادقی ادامه داد: دولت در همه بخش‌ها به تصمیم‌گیری رسیده، اما ممکن است روند اجرای برخی اقدامات کمی زمان‌بر باشد.

استاندار زنجان درباره خسارت‌های وارده به خودروها نیز گفت: برآورد خسارت‌ها در بخش خودرویی انجام شده و این عدد بالغ بر ۴۷۰ دستگاه خودرو است و بیمه نیز اقدامات لازم را انجام داده است.

وی با اشاره به تأثیر حملات انجام‌شده به صنایع فولادی بر بازار خودرو تصریح کرد: این حملات موجب افزایش قیمت برخی خودروها شده و لازم است برای جبران این خسارت‌ها تصمیم‌گیری شود.

صادقی تعدیل‌های نیروی کار در استان را پایین اعلام کرد و گفت: با واحدهایی که قرار بود در آن‌ها تعدیل‌نیرو انجام شود صحبت شده و مشوق‌هایی هم پیش‌بینی شده که آن‌ها هم پذیرفتند ولی در مجموع آمار استان نسبت به دیگر استان‌های درگیر جنگ ناچیز بود.

استاندار زنجان یاد و خاطره ۱۸ شهید کارگر استان در جنگ رمضان را گرامی داشته و به آن‌ها ادای احترام کرد

منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانجنگ رمضانلوازم‌خانگیاعتبار
sedayezanjannews.ir/nx18591


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»