کد خبر: 17177
1404/09/22 - 14:12


استاندار زنجان:

تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای استان کاهش یافت

استاندار زنجان گفت: در نیمه نخست سال جاری، تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در محورهای برون‌شهری و روستایی استان نسبت به مدت مشابه گذشته ۱۰ درصد و تلفات در معابر درون‌شهری ۳۴ درصد کاهش یافت که این موضوع بیانگر اثرگذاری اقدامات انجام‌ شده است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  استاندار زنجان گفت: در نیمه نخست سال جاری، تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در محورهای برون‌شهری و روستایی استان نسبت به مدت مشابه گذشته ۱۰ درصد و تلفات در معابر درون‌شهری ۳۴ درصد کاهش یافت که این موضوع بیانگر اثرگذاری اقدامات انجام‌ شده است.

سید محسن صادقی روز شنبه در جلسه شورای راهبری تصادفات استان با بیان اینکه تداوم روند کنترل و کاهش تصادفات مستلزم توجه جدی، نظارت مؤثر و ارائه راهکارهای اجرایی است، افزود: اعمال دقیق قوانین، پیگیری مصوبات و اجرای تصمیمات کارشناسی می‌تواند نقش بسزایی در کاهش آمار حوادث ترافیکی داشته باشد.

استاندار زنجان اصلاح نقاط حادثه‌خیز، بهبود روشنایی معابر، ساماندهی دسترسی‌های جاده‌ای و راه‌اندازی و تقویت تجهیزات هوشمند نظارتی و مانیتورینگ پلیس راه و راهور را از اقدامات اساسی برای مهار تصادفات عنوان کرد و ادامه داد: بر اساس آیین‌نامه ایمنی، دستگاه‌های مرتبط موظف به برقراری هماهنگی بین‌بخشی مؤثر و مستمر هستند.

صادقی سه عامل کیفیت راه، کیفیت خودرو و مهارت راننده را از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر کاهش سوانح رانندگی برشمرد و تأکید کرد: برای تصمیم‌گیری‌های کلان و اثربخش در شورای راهبری تصادفات استان، حضور مدیران دستگاه‌ها در جلسات ضروری است تا تصمیم‌ها با دقت، انسجام و مسئولیت‌پذیری بیشتری اتخاذ شود.

وی با اشاره به نقش مهم آموزش و فرهنگ‌سازی در کاهش تصادفات، گفت: رسانه ها می‌توانند با تولید و پخش پیام‌های آموزشی هدفمند، جذاب و متناسب با نیازهای جامعه، نقش مؤثری در ارتقای سطح آگاهی عمومی و اصلاح رفتارهای ترافیکی ایفا کنند.

استاندار زنجان همچنین بر ساماندهی معابر درون‌شهری و برون‌شهری توسط شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان پیش از آغاز فصل سرما تأکید کرد و افزود: در جلسات آتی، نقشه پراکندگی جغرافیایی تصادفات ارائه خواهد شد تا تصمیم‌گیری‌ها با شناخت دقیق‌تری از نقاط پرحادثه صورت گیرد.

صادقی با تأکید بر ضرورت آشکارسازی نقاط دسترسی جاده‌ای، نصب تابلوهای هشداردهنده و بهره‌گیری از سیستم‌های نظارتی هوشمند، اظهار امیدواری کرد: با هدفگذاری صحیح و اجرای برنامه‌های تخصصی، شاهد کاهش هرچه بیشتر تلفات ناشی از تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری در سطح استان باشیم.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاناستاندار زنجانتصادفزنجان
sedayezanjannews.ir/nx17177


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»