کد خبر: 16659
1404/07/29 - 9:5


فرماندار زنجان:

پروژه دوخطه‌سازی راه‌آهن زنجان در مراحل پایانی است

فرماندار زنجان با بیان اینکه پروژه دوخطه‌سازی راه‌آهن زنجان - قزوین در مراحل پایانی تکمیل قرار دارد گفت: در صورت تامبن اعتبار این پروژه تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ فرماندار زنجان با بیان اینکه پروژه دوخطه‌سازی راه‌آهن زنجان - قزوین در مراحل پایانی تکمیل قرار دارد گفت: در صورت تامبن اعتبار این پروژه تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

علی کاظمی  با اشاره به روند اجرای پروژه دوخطه‌سازی راه‌آهن زنجان - قزوین اظهار کرد: این پروژه در محدوده شهرستان زنجان به پایان رسیده و مشکل موجود مربوط به بخش‌هایی خارج از محدوده زنجان است.

وی افزود: این پروژه هم‌اکنون در مراحل پایانی قرار دارد و با وجود برخی مشکلات، به‌صورت فعال در حال اجراست. اگر در روند تکمیل آن مانعی ایجاد نشود، طی دو تا سه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرماندار زنجان ادامه داد: در حال حاضر حدود ۶ کیلومتر از مسیر باقی مانده تا پروژه به‌طور کامل تکمیل و آماده بهره‌برداری شود. در صورت تأمین اعتبارات لازم، انتظار می‌رود این طرح ظرف یکی دو ماه آینده نهایی شود.

وی با تأکید بر پیگیری جدی مسئولان استانی برای حل مشکلات این پروژه گفت: خوشبختانه در محدوده شهرستان زنجان، عملیات اجرایی به پایان رسیده است و تنها بخش‌هایی از مسیر، از جمله محدوده روستای قره‌بلاغ سلطانیه، نیازمند تکمیل جابه‌جایی پل و رفع گلوگاه موجود است.

کاظمی از انجام بازدید میدانی این پروژه با حضور مدیرکل راه‌آهن شمال‌غرب، مدیران راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و پیمانکار پروژه خبر داد و گفت: در این بازدید، گزارشی از پیشرفت فیزیکی پروژه ارائه و بر رفع هرگونه مشکل اجرایی تأکید شد.

وی با بیان اینکه دوخطه‌شدن مسیر راه‌آهن زنجان - قزوین یکی از مطالبات اصلی مردم و از پروژه‌های کلیدی استان است، خاطرنشان کرد: بهره‌برداری کامل از این طرح، اثر تحول‌آفرینی در حوزه‌های مختلف به دنبال خواهد داشت.

فرماندار  زنجان مزایای اجرای این پروژه را افزایش ظرفیت حمل بار و مسافر، تسهیل تردد، کاهش ترافیک جاده‌ای، صرفه‌جویی چشمگیر در مصرف سوخت، کاهش آلایندگی‌های زیست‌محیطی و توسعه صنایع و شهرک‌های صنعتی منطقه عنوان کرد و افزود: تعلل در تکمیل این طرح به هیچ وجه پذیرفته نیست و تمامی دستگاه‌های متولی باید با تمام توان در میدان باشند.

وی در پایان تأکید کرد: اجرای این طرح یک ضرورت زیرساختی است و با پیگیری مستمر و رفع موانع پیش‌رو، تلاش می‌شود پروژه در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد تا منافع آن نصیب مردم شریف استان و منطقه شمال‌غرب کشور شود.

 منبع/ موج رسا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانقطارآلودگیدوخطه‌سازی راه‌آهن زنجان - قزوین
sedayezanjannews.ir/nx16659


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»