کد خبر: 15883
1404/05/09 - 14:43


کشور را با شعار نمی‌توان ساخت؛ تخصص، عقلانیت و عدالت مسیر نجات است

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت اعتماد به دانش، عدالت اجتماعی و عقل جمعی گفت:ساختن آینده کشور تنها با بهره‌گیری از تخصص، اصلاح ساختارهای ناکارآمد و کنار گذاشتن نگاه‌های سیاسی ممکن خواهد بود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت اعتماد به دانش، عدالت اجتماعی و عقل جمعی گفت:ساختن آینده کشور تنها با بهره‌گیری از تخصص، اصلاح ساختارهای ناکارآمد و کنار گذاشتن نگاه‌های سیاسی ممکن خواهد بود.

دکتر مسعود پزشکیان در دیدار با جمعی از فرهیختگان، نخبگان، فعالان فرهنگی استان زنجان با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر اداره کشور گفت: اگر قرار است این مملکت ساخته شود، این مهم فقط از مسیر دانش، خِرد و اراده جمعی ممکن خواهد بود.

وی با بیان اینکه شعار دادن کافی نیست،افزود: باید به متخصصان، نخبگان، دانشگاهیان و حتی مشاوران خارجی اعتماد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه نگاه سلامت‌محور باید در تمام ارکان تصمیم‌گیری حاکم شود، افزود: همان‌گونه که در علم پزشکی، بیمار نیاز به تشخیص و درمان تخصصی دارد، در اداره کشور نیز باید به سراغ کسانی رفت که تجربه و تخصص دارند؛ حتی اگر دیدگاه‌شان با ما متفاوت باشد.

رئیس‌جمهور با اشاره به مفهوم عدالت در اسلام و آیات قرآن گفت: در باور ما، تقوا یعنی تصمیم و حرکت بی‌خطا در خدمت خلق خدا. خداوند کار مستقیمی از ما نمی‌خواهد، بلکه خدمت به مردم را خدمت به خود می‌داند. این نگاه باید در عملکرد حاکمیت نهادینه شود.

پزشکیان بابیان اینکه اگر فردی فقیر، بی‌سواد یا دور مانده از خدمات است، در اولویت حمایت ماست،تصریح کرد: عدالت اجتماعی یعنی دیدن همه مردم، به‌ویژه آن‌هایی که در معرض آسیب بیشتری قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه ما مسئولیم و حق نداریم چشممان را به روی این نابرابری‌ها ببندیم،بیان داشت:این مسئولیت را برای مقام، تشریفات یا شهرت نپذیرفته‌ایم بلکه وظیفه‌ ما رفع مشکلات مردم و تحقق سلامت اجتماعی است.

وی ادامه داد: نباید مردم را فقط با قوانین سفت و سخت قضاوت کرد. باید فرهنگ را اصلاح کرد، باور ساخت و رفتار درست را از خودمان آغاز کنیم.

پزشکیان در ادامه با اشاره به نقش محله‌محوری و مساجد در انسجام اجتماعی، تأکید کرد: اگر روحانیت، دانشگاه و نهادهای مردمی همدل شوند، بسیاری از مسائل را می‌توان در همان سطح محله حل کرد. نباید همه‌چیز را به دولت واگذار کرد و مردم خود بهترین پشتوانه‌اند.

رئیس‌جمهور در پایان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حرکت به‌سوی پیشرفت، گفت: ما موظفیم به قله برسیم، حتی اگر در میانه راه باشیم؛ باید آن‌قدر تلاش کنیم تا نسل آینده روی دوش ما بایستد و به بالاترین سطح از توسعه و عزت ملی برسد و لازمه این مسیر، مشارکت، همدلی، گفت‌وگو، مشورت و احترام به خرد جمعی است.

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانپزشکیانرئیس‌جمهور
sedayezanjannews.ir/nx15883


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»