کد خبر: 15750
1404/04/29 - 12:10


سرهنگ نوروزی فرمانده انتظامی شهرستان ابهر :

کارآگاهان هويت جسد سوخته شده در تاکسي را کشف کردند

در پی حريق يک دستگاه سواری تاکسی از کشف جسد سوخته شده خبر داد و گفت: کارآگاهان در کمتر از 12 ساعت هويت مقتول را شناسايی و قاتل را دستگير کردند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ در پی حريق يک دستگاه سواری تاکسی از کشف جسد سوخته شده خبر داد و گفت: کارآگاهان در کمتر از 12 ساعت هويت مقتول را شناسايی و قاتل را دستگير کردند.

با وصول خبرآتش سوزی يک دستگاه تاکسی سمند به همراه سرنشينان در جاده فرعی روستای "آغور" واحد گشت کلانتري 12 به محل اعزام شد

گزارشات ماموران حاکي از شدت آتش سوزي و از بين رفتن ارکان خودرو و هم محتويات داخل آن را داشت که تيمی تلفيقی از کاراگاهان جنايی و بررسی صحنه جرم  پليس آگاهی به اتفاق  بازپرس کشيک به محل اعزام  که در بررسي تيم کارشناسی جسد سوخته شده يک نفر از صندوق عقب خودرو کشف شد.

با کشف جسد از صندوق عقب سمند احتمال عمدي بودن سانحه آتش سوزی و وقوع قتل  قوت گرفته و تحقيقات تکميلی در اين خصوص با احراز و شناسایی هويت خودرو و مالک آن در دستور کار قرار گرفت.

با انجام تحقيقات ميدانی و شگردهای پليسی هويت جسد سوخته شده که متعلق به مردي 50 ساله بود محرز و در اين خصوص چند نفر متهم احضار و تحت بازجوئی های اوليه قرار گرفتند که يک نفر از آنها که زنی 40 ساله و  نزديکان مقتول بود صراحتا به ارتکاب قتل با همکاری چند نفر ديگر اعتراف نمود.

متهمان با دستور بازپرسي و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

      

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانپلیسجنازهتاکسی
sedayezanjannews.ir/nx15750


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»