کد خبر: 15616
1404/04/16 - 14:43


مدیرکل انتقال خون استان زنجان:

اهدای خون زنجانی‌ها در روزهای تاسوعا و عاشورا هفت درصد رشد یافت

مدیرکل انتقال خون استان زنجان گفت: طی روزهای تاسوعا و عاشورا ۷۰۰ نفر از هم استانی‌ها جهت اهدای خون به اداره کل انتقال خون استان زنجان مراجعه کردند و از این تعداد ۶۰۰ نفر موفق به اهدای خون شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد هفت درصدی را نشان می‌دهد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  مدیرکل انتقال خون استان زنجان گفت: طی روزهای تاسوعا و عاشورا ۷۰۰ نفر از هم استانی‌ها جهت اهدای خون به اداره کل انتقال خون استان زنجان مراجعه کردند و از این تعداد ۶۰۰ نفر موفق به اهدای خون شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد هفت درصدی را نشان می‌دهد.

دکتر المیرا سعیدی با قدردانی از مشارکت هم استانی در اهدای خون افزود: ایام محرم فرصتی برای ترویج فرهنگ اهدای داوطلبانه و بدون چشمداشت خون و تعمیق فرهنگ ایثار و نوع دوستی است.

وی به اجرای «پویش اهدای خون مهر حسینی» برای ایران اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح همزمان با سراسر کشور از ابتدای ماه محرم در سطح استان آغاز شده است و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت.

سعیدی تاکید کرد: این پویش به مناسبت ایام عزاداری سیدالشهدا (ع) راه‌ اندازی شده و هدف آن ترویج فرهنگ اخلاقی، انسانی و مقدس اهدای خون و کمک به تامین پایدار ذخایر خون در استان است.

مدیرکل انتقال خون استان زنجان با بیان اینکه نیاز به فرآورده های خون مستمر و همیشگی است و به مقطعی خاص اختصاص ندارد، ادامه داد: بنابراین از تمامی قشرها به ویژه جوانان و بانوان دعوت می‌شود تا با مشارکت در این پویش، محبت و همدلی خود را به نمایش بگذارند.

سعیدی خاطرنشان کرد: پویش اهدای خون مهر حسینی به تامین نیازهای خونی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان کمک می‌کند و علاوه بر آن به ترویج فرهنگ ایثار و همدلی در جامعه منتهی می‌شود.

وی با بیان اینکه اهدای خون امروز/۱۶ تیر/ در مرکز اهدای سعدی در شیفت صبح و بعدازظهر انجام می گیرد از هم استانی ها خواست، یاریگر انتقال خون استان در طول سال باشند.

سالانه بیش از ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی در این استان اهدا و در مراکز بیمارستانی استفاده می‌شود که بیش از ۶۲ درصد اهدا کنندگان خون به صورت مستمر به این کار اقدام می کنند.

۹۴ درصد اهدا کنندگان خون در استان زنجان را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهد.

 

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاناهدا خونانتقال خونفرآورده خونی
sedayezanjannews.ir/nx15616


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»