کد خبر: 15417
1404/03/25 - 8:59


معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان در جمع خبرنگاران:

بزرگ نمایی حوادث، فشار روانی بر مردم را افزایش می دهد

شهادت ۳ پاسدار زنجانی در حمله رژیم صهیونی

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سمیه محرمی: از بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد‌ماه ۱۴۰۴ حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به چندین نقطه کشور بار دیگر روح تجاوزگرانه این رژیم را به نمایش گذاشت.

ارتش رژیم صهیونیستی و سازمان موساد طی یک عملیات مشترک تحت عنوان «قدرت یک شیر»، ضمن انجام حملات هوایی به اهداف مختلف نظامی و غیرنظامی در شهرهای مختلف ایران، تعدادی از مقامات نظامی و دانشمندان هسته ای و همچنین افراد غیرنظامی را به شهادت رساندند.

منابع محلی در نیمه بامداد ۲۳ خردادماه، وقوع چندین انفجار و فعالیت سامانه های پدافندی را در تهران گزارش کردند. این حملات طبق اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، یک عملیات هوایی علیه ده‌ها هدف در سراسر ایران مرتبط با برنامه هسته‌ای و سایر تأسیسات نظامی بوده است. در همین رابطه بخشی از اهداف حمله سحرگاه امروز به تهران، اجرای حملات تروریستی به محل استقرار و منازل مسکونی فرماندهان ارشد نظامی ایران از جمله سرلشکر محمد حسین باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه، سرلشکر غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و تعدادی دیگر از فرماندهان نظامی بود که موجب شهادت سرلشکر باقری، سرلشکر سلامی و سرلشکر رشید و سرلشکر حاجی زاده و مجروحیت تعداد دیگری از فرماندهان و اعضای خانواده‌های آنها شد. همچنین عبدالحمید مینوچهر، احمدرضا ذوالفقاری، سید امیرحسین فقهی، مطلبی‌زاده، محمدمهدی طهرانچی و فریدون عباسی از دانشمندان هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران نیز ترور و به شهادت رسیده‌اند.

حمله هوایی در زنجان 

در این بین عصر روز ۲۳ خردادماه سال‌جاری نیز عملیات پدافندی در زنجان موجب شنیده شدن صدای انفجار از مناطق غربی کشور شد، موضوعی که معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان بدان واکنش نشان داد و اظهار کرد: از ساعتی قبل چند پهباد دشمن صهیونیستی وارد حریم هوایی استان زنجان شده بود که پدافند هوایی استان با آنها درگیر بود؛ البته سه مورد از پهبادها به سه نقطه استان سه سوله اصابت کرده است، اما مابقی پهبادهای استان را ترک کرده‌اند و هیچ حادثه‌ای رخ نداده است.

علی صادقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان‌ همچنین در نشست خبری با اصحاب رسانه در شامگاه ۲۳ خرداد‌ماه از آمادگی زنجان برای شرایط خبر داد و با بیان اینکه زنجان آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه شرایط احتمالی را دارد، اظهار کرد: خوشبختانه آرامش در استان برقرار است و همه دستگاه‌های خدمات‌رسان در حال فعالیت عادی هستند.

وی با بیان اینکه از صبح امروز (۲۳خردادماه) کشور مورد تهاجم رژیم صهیونیستی قرار گرفته و برخی فرماندهان به شهادت رسیده‌اند و در این حملات به تعدادی از سایت‌های هسته‌ای و مراکز نظامی آسیب‌هایی وارد شده اما در استان زنجان هیچ‌گونه حادثه خاصی رخ نداده و آرامش کامل برقرار است.

وی با بیان اینکه در استان برای مقابله با وضعیت‌های مختلف از سه تا چهار ماه گذشته و همزمان با آغاز مذاکرات پیش‌بینی شده بود، گفت: سناریوهای مختلف برای قبل، حین و بعد از مذاکرات تدوین شده و استان از آمادگی بسیار خوبی برخوردار است، حتی اگر وضعیت به جنگ طولانی‌مدت منجر شود، ذخایر مواد غذایی برای سه سال آینده تأمین شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه سوخت، نگرانی‌هایی در ساعات اولیه وجود داشت که به‌سرعت کنترل و مدیریت شد، عنوان کرد: هم‌اکنون فعالیت پمپ‌بنزین‌ها و سایر مراکز به‌صورت عادی در حال انجام است.

صادقی با اشاره به اینکه پدافند هوایی در مقابله با ریزپرنده‌های متجاوز اقدام داشته و در جریان مقابله پدافند با اهداف پروازی که قصد ورود به حریم هوایی کشور را داشتند، یکی از پرنده‌ها هنگام ترک منطقه، به دو سوله خالی آسیب وارد کرد که خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم، بیان کرد: فقط خسارت مالی به بار آمد و شایعه اصابت حملات به ده‌ها نقطه از زنجان را قویاً تکذیب می‌کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه در حال گذران عادی زندگی خود هستند و خواهش ما این است که به شایعات فضای مجازی توجه نکنند، ادامه داد: رژیم صهیونیستی تلاش دارد با بزرگ‌نمایی حوادث، فشار روانی وارد کند، اما انسجام ملی ما پاسخ محکمی به این اقدامات خواهد بود.

صادقی با اشاره به اینکه  ذخایر کالاهای اساسی در استان در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف مانند گران‌فروشی، مردم می‌توانند مراتب را گزارش دهند، تاکید کرد: همچنین از مردم می‌خواهیم در خرید اقلام ضروری، صرفاً به میزان نیاز اقدام کنند تا با همکاری یکدیگر از بروز مشکل جلوگیری کنیم.

وی در ادامه در پاسخ به سئوال صدای زنجان در مورد برنامه‌ریزی و یا لغو برنامه غدیر در زنجان با بیان اینکه غدیر یک برنامه مردمی است که سال‌ها برگزار شده و امسال نیز با آرامش و طبق برنامه برگزار خواهد شد، اظهار کرد: مردم خودشان تشخیص می‌دهند چگونه حضور یابند و فضای استان نیز برای چنین برنامه‌هایی کاملاً آرام است.

پدافند هوایی زنجان در مقابله با پرتابه‌های رژیم صهیونیستی موفق عمل کرد

اما در بامداد روز ۲۴ خرداد‌ماه بار دیگر پرنده‌های رژیم صهیونسیتی با ورود به حریم هوایی زنجان سعی در وارد کردن ضربه به مناطق نظامی استان داشتند، بنا بر شواهد عینی صدای درگیری پدافند هوایی زنجان با ریزپرنده‌های این رژیم از بسیاری از مناطق استان قابل شنیدن بوده است.

و در حالی که علی صادقی معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان در گفت‌وگوی تلویزیونی در ابتدای صبح خبر از موفقیت پدافند هوایی زنجان در مقابله با این پهبادها داشت اما ظهر همان روز خبرها حکایت از شهادت سه تن از پاسداران زنجانی داشت.

علی صادقی در این گفت‌وگو با اشاره به اینکه ساعت ۳:۳۰ بامداد روز ۲۴ خردادماه رژیم صهیونیستی با چندین پرتابه به جنوب شرقی شهرستان ابهر حمله کرد که با هوشیاری پدافند هوایی نیروهای مسلح، اکثر این پرتابه‌ها منهدم شد، گفت: تنها دو پرتابه به یک ساختمان مخروبه اصابت کرد که این حمله تلفات جانی نداشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه حدود ساعت پنج بامداد نیز رژیم صهیونیستی با چندین پرتابه به چند کیلومتری شمال غربی زنجان حمله کرد، اضافه کرد: این حمله نیز با آتش پدافند هوایی خنثی شد و فقط دو پرتابه به این منطقه برخورد کرده که بدون تلفات گزارش شده است.

شهادت ۳ پاسدار زنجانی در حمله تروریستی رژیم صهیونی

در حالی که در اخبار واصله این حمله بدون تلفات اعلام شد، ظهر روز شنبه  سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در پی شهادت سه تن از پاسداران سرافراز سپاه  استان زنجان بیانیه‌ای صادر کرد و از شهادت سه تن از پاسداران خود در حادثه تروریستی رژیم صهیونسیتی خبر داد.

گفتنی است؛ شهید دلاور امیرخانی، شهید حمید طوماری و شهید اکبر عزیزی در دفاع از مرز و بوم ایران اسلامی و مردم انقلابی  و شریف ایران اسلامی، به فیض شهادت نائل آمدند.

انتهای پیام/

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانحمله تروریستیپاسدارسمیه محرمی
sedayezanjannews.ir/nx15417


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»