کد خبر: 15140
1404/02/30 - 9:48


مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان خبرداد:

پیشرفت ۳۷ درصدی اجرای شبکه فیبر نوری در شهر زنجان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان از پیشرفت ۳۷ درصدی اجرای شبکه فیبر نوری در شهر زنجان خبر داد و گفت: مطابق برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این طرح تا سال آینده باید به اتمام برسد

پایگاه خبری صدای زنجان

 پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان از پیشرفت ۳۷ درصدی اجرای شبکه فیبر نوری در شهر زنجان خبر داد و گفت: مطابق برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این طرح تا سال آینده باید به اتمام برسد.

فرزاد توکلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مفهوم به اتمام رسیدن اجرای شبکه فیبر نوری به این معنا است که ۸۰ درصد خانوارها و کسب و کارها باید قابلیت اتصال به این شبکه را داشته باشند و دسترسی های مناسب برای آنها فراهم شده باشد.

وی ادامه داد: طبق قراردادی که اپراتور مجری شبکه فیبر نوری با شهرداری زنجان دارد، این طرح باید تا مهر امسال در این شهر تکمیل شود.

توکلی افزود: اجرای کامل فیبر نوری در شهر زنجان نیازمند ۳۳۰ کیلومتر حفاری و کابل گذاری در معابر شهری است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان با بیان اینکه اجرای شبکه فیبر نوری در شهرهای قیدار و خرمدره به اتمام رسیده است، گفت: پیشرفت این موضوع در شهر ابهر هم حدود ۴۰ درصد است و طبق برنامه باید تا سال آینده عملیات اجرایی آن به اتمام برسد.

توکلی اظهار کرد: در اینترنت مبتنی‌ بر کابل‌های فیبر نوری از کابل‌های مسی یا خطوط تلفن استفاده نمی‌شود و به جای آن فیبر نوری انتقال‌ دهنده اطلاعات است.

وی افزود: فیبر نوری با مشخصات فنی خاص خود، پهنای باند بسیار بالاتری از کابل‌های معمولی مسی دارد و کیفیت و سرعت اینترنت را بدون در نظر گرفتن فاصله کاربر تا سرویس‌ دهنده ارایه می دهد و سرعت‌های دانلود و آپلودی بیش از یک گیگابیت دارد.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانارتباطاتفناوریاینترنت
sedayezanjannews.ir/nx15140


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»