کد خبر: ۱۱۸۲۷
۱۴۰۳/۰۲/۳۰ - ۱۳:۳۵


رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان خبر داد:

کشف ۱۶۷ کیلوگرم موادمخدر در زنجان

رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان گفت: ۱۶۷ کیلوگرم موادمخدر توسط پلیس در دو ماه سال‌جاری در استان کشف شده است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ محسن‌ حسین‌خانلورئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان با بیان اینکه انهدام دو باند تهیه و توزیع مواد مخدر در استان موجب کشف ۱۶۷ کیلوگرم انواع موادمخدر در دو ماه نخست سال‌جاری شده است اظهار کرد: در این راستا تعداد بیش از ۶۴۵ نفر از قاچاقچیان و توزیع کنندگان موادمخدر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مقامات قضایی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه اجرای مستمر و روزانه طرح پاکسازی نقاط آلوده و جمع‌آوری معتادان متجاهر و عادی از سطح شهر انجام می‌شود عنوان کرد: با اجرای این طرح‌ها تعداد ۴۱۵ نفر از معتادان متجاهر و عادی از سطح استان زنجان جمع‌آوری شدند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان عنوان کرد: معتادین جمع‌آوری شده با هماهنگی سایر دستگاه‌ها از جمله دادسرا و بهزیستی تحویل مراکز درمانی شدند.

حسین‌خانلو ابراز کرد: همشهریان در صورت مشاهده هر گونه خرید و فروش موادمخدر می‌توانند با سامانه ۱۲۸ پلیس مواد مخدر در میان بگذارند این سامانه پلی میان مردم و پلیس مبارزه با موادمخدر است

اقدام کننده: ایرج_رفیعی

صدای زنجانمواد مخدرپلیسمعتادین
sedayezanjannews.ir/nx۱۱۸۲۷


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار ۱۳۹۸»