کد خبر: 16838
1404/08/17 - 15:25


انجام ۵۲ هزار آزمایش کنترل کیفیت در پروژه‌های عمرانی زنجان

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان گفت: در ۶ ماه نخست سال جاری ۵۲ هزار و ۸۹ مورد آزمایش اعم از آزمایشات آسفالت، بتن، خاک، غیرمخرب، مصالح ساختمانی، مطالعات مسیر و شیمی و فیزیک در پروژه‌های مختلف عمرانی سطح استان انجام و برای بهره‌برداری تحویل دستگاه‌های اجرایی و متقاضیان شده است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان گفت: در ۶ ماه نخست سال جاری ۵۲ هزار و ۸۹ مورد آزمایش اعم از آزمایشات آسفالت، بتن، خاک، غیرمخرب، مصالح ساختمانی، مطالعات مسیر و شیمی و فیزیک در پروژه‌های مختلف عمرانی سطح استان انجام و برای بهره‌برداری تحویل دستگاه‌های اجرایی و متقاضیان شده است.

فیروز شاهی، مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و خاک استان زنجان در نشست خبری با خبرنگاران که در سالن جلسات این شرکت برگزار شد، اظهار کرد: اغلب شهرداری‌های سطح استان بویژه شهرداری زنجان برای کنترل کیفی و ارتقای کیفیت پروژه‌های عمرانی به شرکت آزمایشگاه اعتماد کرده و این شرکت تمام توان خود را از طریق استقرار واحدهای آزمایشگاهی در سطح شهر و دو کارخانه آسفالت بناب و سارمساقلو و همچنین انجام آزمایشات موردی از مصالح ساختمانی مورداستفاده در پروژه‌های سطح شهر از جمله جداول، پیورها، میلگرد و دیگر مصالح به کار می‌گیرد، ضمن اینکه در پروژه طرح پل شهیدان کریمی، آزمایشگاه با عقد قرارداد و انجام آزمایشات کنترلی در انجام نظارت عالیه پروژه با واحد عمرانی شهرداری همکاری تنگاتنگی دارد.  مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان از انجام ۱۳۱ هزار و ۴۰۹ آزمایش کنترل کیفی در یک سال اول دولت چهاردهم خبر داد و افزود: در ۶ ماه نخست سال جاری هم ۵۲ هزار و ۸۹ مورد آزمایش اعم از آزمایشات آسفالت، بتن، خاک، غیرمخرب، مصالح ساختمانی، مطالعات مسیر و شیمی و فیزیک در پروژه‌های مختلف عمرانی سطح استان انجام و برای بهره‌برداری تحویل دستگاه‌های اجرایی و متقاضیان شده است.

وی با بیان اینکه پس از صنعت نفت، عظیم‌ترین سرمایه‌گذاری در کشور در بخش راه و مسکن انجام می‌شود، ادامه داد: یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی و یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه فرعی در سطح استان توسط شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با استفاده از دستگاه پیشرفته RSP پیمایش و اطلاعات و پیشنهادات نگهداری راه باهدف مدیریت روسازی راه تحویل مجریان کار شده استشاهی با تأکید بر اینکه اغلب پروژه‌های مهم استان تحت کنترل کیفی آزمایشگاهی این شرکت قرار می‌گیرند، افزود: این پروژه‌ها تحت نظارت سه شعبه شهرستانی زنجان، ابهر و خرم‌دره و خدابنده و ۱۸ واحد مستقر و بخش‌های کارشناسی و تخصصی ستاد استان کنترل کیفی می‌شوند که اغلب این پروژه‌ها در سال‌های اخیر مربوط به مسکن ملی مانند کوی زیتون و در حال حاضر پروژه ۳۷۰ هکتاری کوی ارم (لیل‌آباد) است.مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی مکانیک خاک استان زنجان کنترل کیفیت پروژه‌های آزادراه زنجان_قزوین، قطعه ۲ سلطانیه_قیدار، قطعه ۴ و ۵ سلطانیه کبودرآهنگ، راه اصلی بناب_منجیل و راه‌آهن ایستگاه سبز پل‌دختر را از دیگر پروژه‌های در دست انجام این آزمایشگاه اعلام کرد.وی ادامه داد: دو سد مراش و بلوبین هم از پروژه‌های زیر مجموعه وزارت نیرو است که واحدهای آزمایشگاهی این شرکت در آن‌ها مستقر بوده و روزانه عملیات اجرایی را کنترل و نتایج آزمایشگاهی را به دستگاه‌های نظارت مقیم و مشاوره ارائه می‌کنند.

شاهی تأکید کرد: این شرکت در خصوص ارزیابی ظرفیت باربری لایه‌های روسازی آزادراه زنجان به تبريز به طول ۱۹۰ کیلومتر در حوزه استحفاظی استان زنجان با استفاده‌ از دستگاه FWD، به‌منظور تعیین ضخامت روکش موردنیاز این آزادراه و ارزیابی کفایت سازه‌ای قطعه‌های این آزادراه اقدام کرده است.مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان با تأکید بر تعامل آزمایشگاه استان با نهادهای دیگر گفت: بی شک احیا و برپایی کیفیت در هر عرصه‌ای مستلزم همکاری همگانی و کار تیمی است، ازاین‌رو برای ارتقای کیفیت پروژه‌های عمرانی نیاز به تعامل و همکاری نهادهای مختلف است تا با آگاهی از این واقعیت، شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به‌عنوان عضو شورای فنی استانداری، نقش فعال و مؤثری در شورا و در کمیته‌های زیر مجموعه بویژه کمیته نظارت و کیفیت داردوی ادامه داد: از سویی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان، آزمایشگاه همکار اداره استاندارد است و همکاری خوب و محوری به‌ویژه در زمینه آموزش و کنترل آزمایشگاه‌های بخش خصوصی با اداره کل راه و شهرسازی و سازمان نظام‌مهندسی ساختمان دارد، هر چند باتوجه‌به گزارشات و شواهد موجود، عملکرد آزمایشگاه‌های خصوصی بویژه در پروژه‌های پراکنده سطح استان نظیر پروژه‌های عمرانی بخشداری‌ها و دهیاری‌ها بایستی بااحتیاط و وسواس بیشتری پیگیری و کنترل شود.شاهی تعداد نیروهای همکار آزمایشگاه را ۵۵ نفر اعلام کرد و گفت: ۴۰ نفر از این تعداد تخصصی و بقیه پشتیبانی هستند.

 منبع/فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانآزمایشگاه فنی و مکانیک خاکزنجان
sedayezanjannews.ir/nx16838


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»