کد خبر: 16149
1404/06/06 - 10:52


با حضور وزیر ورزش؛

پروژه استخر سرپوشیده سلطانیه پس از 14 سال افتتاح شد

استخر سرپوشیده کوثر سلطانیه، یکی از مهم‌ترین طرح‌های عمرانی ورزشی استان زنجان، پس از ۱۴ سال و با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی افتتاح شد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ استخر سرپوشیده کوثر سلطانیه، یکی از مهم‌ترین طرح‌های عمرانی ورزشی استان زنجان، پس از ۱۴ سال و با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی افتتاح شد.

این پروژه که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۲ آغاز شده بود، با مساحت یک هزار و ۸۵۰ متر مربع بنا در مجموعه‌ای به وسعت ۱۲ هزار متر مربع و عرصه پیرامونی ۳ هزار ۵۰۰ متر مربع است.

برای احداث این استخر، تاکنون ۵ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده و برای تکمیل بخش‌های باقی‌مانده از جمله محوطه‌سازی و دیوارکشی، ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر مورد نیاز است.

در سال مالی ۱۴۰۳، اعتبارات قابل توجهی برای این پروژه در نظر گرفته شده، یک هزار میلیارد ریال اعتبار ملی مصوب شده که تاکنون ۷۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.

همچنین، ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار استانی نیز برای پروژه در نظر گرفته شده که ۱۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانورزشاستخرسلطانیه
sedayezanjannews.ir/nx16149


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»