رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ماهنشان گفت: برگزاری جشنواره سالانه زردآلو در ماهنشان، فرصتی بینظیر برای معرفی این میوه مرغوب و رونق اقتصادی منطقه میآورد و میتواند در شناخت منطقه و جذب گردشگر موثر باشد
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ رئیس
میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ماهنشان گفت: برگزاری جشنواره سالانه زردآلو
در ماهنشان، فرصتی بینظیر برای معرفی این میوه مرغوب و رونق اقتصادی منطقه میآورد
و میتواند در شناخت منطقه و جذب گردشگر موثر باشد.
نجفعلی
عزیزی گفت: شهرستان ماهنشان در استان زنجان، بهعنوان
قطب تولید زردآلو در کشور، با طبیعتی بکر و تاریخی غنی، پتانسیل بالایی برای جذب
گردشگر دارد.
وی با
تاکید بر اینکه برگزاری جشنواره سالانه زردآلو، فرصتی بینظیر برای معرفی این میوه
مرغوب و رونق اقتصادی منطقه فراهم میآورد، عنوان کرد: این جشنواره علاوه بر نمایش
و فروش زردآلو، زمینه را برای عرضه محصولات کشاورزی دیگر، صنایع دستی بومی و
غذاهای محلی فراهم میکند و به این ترتیب، اقتصاد محلی را بهطور قابل توجهی تقویت
می کند.
رئیس
میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ماهنشان خاطرنشان کرد: موفقیت جشنواره زردآلو
در ماهنشان، الگویی برای سایر مناطق با محصولات کشاورزی شاخص، مانند جشنواره طبخ
ماهی، است.
وی با
تاکید بر اینکه این رویداد نشان میدهد که چگونه میتوان با برنامهریزی دقیق و
همکاری نهادهای مرتبط، یک محصول کشاورزی را به عنوان نماد منطقه معرفی کرد و از
طریق گردشگری، به توسعه پایدار منطقه کمک کرد، گفت: جذب گردشگر و معرفی جاذبههای
تاریخی و طبیعی ماهنشان، از دیگر دستاوردهای این جشنواره است.
وی
خاطرنشان کرد: اما برای تضمین موفقیت و پایداری جشنواره زردآلو، همکاری و حمایت
مسئولان و نهادهای مربوطه، ضروری است، این همکاری باید در جهت تسهیل امور، تامین
زیرساختها و برنامهریزیهای لازم صورت گیرد تا جشنواره در سالهای آینده نیز با
شکوه هر چه بیشتر برگزار شود.
عزیزی
یادآور شد: علاوه بر برنامهریزی، عشق و علاقه قلبی به این منطقه و اشتیاق برای
حل مشکلات پیش روی، عامل کلیدی موفقیت این جشنواره است.
وی با
تاکید بر اینکه یکی از مهمترین چالشهایی که کشاورزان ماهنشان با آن مواجه هستند،
قیمت پایین زردآلو و سود کم آنهاست، یادآور شد: زردآلو که محصول اصلی و نماد این
منطقه است، بیشتر سود آن
به جیب دلالان میرود.
رئیس
میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ماهنشان با تاکید بر اینکه ایجاد غرفههای
فروش با نرخ مصوب برای زردآلو در جشنواره، گامی مهم در جهت حمایت از کشاورزان و
رساندن سود واقعی به تولیدکنندگان است، اظهار داشت: این موضوع نیازمند پیگیری جدی
نهادهای مرتبط و ایجاد ساز و کارهای مناسب برای جلوگیری از واسطهگری و قیمتگذاری
غیرمنصفانه است.
وی
تصریح کرد: با حل این مشکل و تقویت حضور کشاورزان در جشنواره، میتوان از پتانسیل
کامل این رویداد برای توسعه اقتصادی بهره برد.
عزیزی
در پایان تاکید کرد: میراث فرهنگی به عنوان مسئول برگزاری رویدادها در سطح کشور
فعالیت میکند و اگر مسئولان شهرستان نسبت به برگزاری این جشنواره همت کنند میراث
فرهنگی به عنوان دبیرخانه جشنواره زردآلو برای برگزاری این جشنواره اقدام خواهد
کرد.
منبع/ موج رسا