کد خبر: 15456
1404/03/27 - 15:19


شهردار زنجان:

60 پروژه در 4 منطقه زنجان اجرا می شود

شهردار زنجان گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده 60 پروژه شهری در 4 منطقه شهر زنجان اجرا می شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  منصور سلطانی محمدی،شهردار زنجان با اشاره به اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی از اولویت‌های شهرداری است، اظهار کرد: سال قبل بودجه عمرانی شهرداری زنجان 3.5 همت بود که امسال مبلغ آن 40 درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه سبزه‌میدان، بوستان شهر و محور شهیدان کریمی سه پروژه محوری شهرداری هستند، افزود: خوشبختانه با پیگیری انجام شده این پروژه‌ها به مراحل خوبی به لحاظ پیشرفت فیزیکی رسیده‌اند.

شهردار زنجان با اشاره به اینکه طبق برنامه‌ریزی پروژه سبزه میدان مهرماه امسال افتتاح خواهد شد، اضافه کرد: موانع موجود برای تکمیل فازهای پایانی پروژه بوستان شهر و محور شهیدان کریمی نیز برطرف شده است.

وی با اشاره به اینکه اوایل سال بعد پروژه محور شهیدان کریمی تکمیل خواهد شد، اضافه کرد: این به پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی رسیده و فعالیت‌های عمرانی و کاری آن در ۹ جبهه ادامه دارد.

سلطانی محمدی گفت: کنار گذرهای این محور، عملیات جدول‌کشی و در قسمت‌های شمال شرقی آسفالت ریزی در حال تکمیل است.

وی ادامه داد:علاوه بر پروژه‌های کلان شهرداری که سبزه میدان، بوستان شهر و محور شهیدان کریمی را شامل می‌شود؛ پروژه‌های عمرانی منطقه‌ای نیز در حال اجراست.

سلطانی محمدی همچنین از تعریف 60 پروژه شهری برای چهار منطقه شهر زنجان خبر داد و گفت: قالب این پروژه‌ها تا پایان سال به اتمام خوهد رسید.

شهردار زنجان گفت: از جمله پروژه‌های شاخص در این حوزه پروژه پارک نگین است که به صورت تم پارک ساخته شده و تا سال بعد نیز ساخت آن ادامه دار خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین پروژه‌های ساخت بازارچه فصلی و عرضه مستقیم کالا، آسفالت‌ریزی، جدول‌گذاری، بهبود فضاهای عمومی، توسعه حمل و نقل و سایر اقدامات مرتبط با شهرسازی می باشند.

شهردار زنجان گفت: هدف اصلی این پروژه‌ها ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و ایجاد محیط شهری کارآمد و پایدار است.

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانشهردارزنجانبازارچه فصلی
sedayezanjannews.ir/nx15456


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»