مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل از 16 خرداد ماه سال 1404 به 33 واحد نانوایی افزایش خواهد یافت
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان
گفت: تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل از 16 خرداد ماه سال 1404 به 33 واحد
نانوایی افزایش خواهد یافت.
ولیاله
زمانی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده
سازی تولید نان کامل استان زنجان و طبق شیوه نامه ابلاغی دبیرخانه شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی، مقرر گردیده است از 16 خرداد ماه سالجاری تولید نان کامل به
33 واحد نانوایی افزایش یابد.
ولی
اله زمانی با بیان اینکه تاکنون 7 واحد تولید نان کامل در سطح شهر زنجان فعالیت
داشتند، عنوان کرد: تولید نان کامل در 12 واحد نانوایی دیگر در سطح شهر زنجان و 14
واحد دیگر در شهرستان های ابهر (5 واحد)، ایجرود (2 واحد)، خرمدره (3 واحد) و
سلطانیه (4 واحد) راه اندازی میشود.
وی
گفت: هدف از اجرای این طرح تولید آرد و پخت نان کامل و رضایت و سلامت آحاد جامعه میباشد.
شایان
ذکر است کلیه نان های تولید شده سطح استان
اعم از لواش، بربری، سنگک، تافتان و نان کامل دارای کیفیت مورد انتظار و ارزش غذایی
می باشد.