کد خبر: 15257
1404/03/08 - 10:32


تکمیل طرح‌های ورزشی نیمه تمام زنجان در دستور کار است

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان زنجان گفت: تکمیل طرح‌های ورزشی نیمه تمام استان با پیگیری تخصیص اعتبارات در سطح استانی و ملی در دستور کار است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سرپرست اداره کل ورزش و جوانان زنجان گفت: تکمیل طرح‌های ورزشی نیمه تمام استان با پیگیری تخصیص اعتبارات در سطح استانی و ملی در دستور کار است.

 اسلام محمدی پور در بازدید روزبه زورقی مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان به همراه مشاور وزیر ورزش و جوانان از پنچ پروژه ورزشی استان، افزود: این طرح‌های ورزشی از سالهای گذشته نیمه کاره مانده است و تکمیل آنها در صورت تخصیص اعتبارات تسریع خواهد شد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان اظهار کرد: تکمیل این طرح‌ها نقش مؤثری در افزایش سرانه ورزشی استان دارد و موجب افزایش رضایتمندی شهروندان و تقویت سرمایه اجتماعی خواهد شد.

در ادامه، طرح‌های ورزشگاه ۱۵ هزار نفری شهر زنجان، ورزشی شهید فهمیده، ورزشگاه سه هزار نفری شهرستان ابهر و استخر شهرستان سلطانیه مورد بازدید قرار گرفت و مسؤولان از روند پیشرفت فیزیکی و مسائل و مشکلات آنها مطلع شدند.

منبع/ مهر

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانورزشپیشرفت فیزیکیسلطانیه
sedayezanjannews.ir/nx15257


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»