کد خبر: 15048
1404/02/21 - 19:3


کنفرانس مطبوعاتی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان در حالی برگزار شد که «اسلام محمدی‌پور» به علت ترافیک جلسات وقتی بر پاسخگویی به سؤالات خبرنگاران نداشت!

برنامه های نامشخص!

اسلام محمدی‌پور: «اگر قرار باشد به همه سؤالات پاسخ بدهم به جلسه‌ای که دارم نمی‌رسم! اجازه دهید من برنامه‌ای که دارم را خدمتتان اعلام کنم و یکی یکی هم پیش بروم!»

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ لیلا محمدی: سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان در نشست با خبرنگاران که با موضوع «نخستین همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده» برگزار شده بود به بهانه حضور در جلسه بعدی پاسخگویی به بخش قابل توجهی از سؤالات را به روز دیگری موکول کرد و گفت: «اگر قرار باشد به همه سؤالات پاسخ بدهم به جلسه‌ای که دارم نمی‌رسم! اجازه دهید من برنامه‌ای که دارم را خدمتتان اعلام کنم و یکی یکی هم پیش بروم!»

اسلام محمدی‌پور، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان (21 اردیبهشت ماه 1404) در کنفرانس مطبوعاتی که با موضوع «نخستین همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده» برگزار شده بود در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اداره کل به عنوان متولی جوانان برای این قشر چه کار کرده است به اقدامات صورت گرفته در گذشته و برنامه‌هایش برای آنها اشاره کرد.

وی با بیان اینکه قرار است پیگیری‌ها جهت تکمیل پروژه‌های بالای 70 تا 75 درصد پیشرفت فیزیکی در سال 1404 در دستور کار باشد، اضافه کرد: تکمیل 8 اماکن ورزشی در اولویت اول اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان قرار دارد با توجه به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور تلاش می‌کنیم تا در حوزه جذب اعتبارات برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام موفق عمل کنیم.

وی به سؤال یکی از خبرنگاران حاضر در نشست مبنی بر «با توجه به اینکه سابقه نظارت بر تجهیزات ورزشی اماکن ورزشی کشور را در کارنامه خود دارید، جانمایی ورزشگاه 15 هزار نفری زیتون در گاوازنگ با توجه به واقع شدن در سردترین نقطه، چه توجیه اقتصادی دارد؟ از سویی دیگر با توجه به اینکه حدود 19 سال از احداث این پروژه سپری می‌شود اما هنوز تکمیل نشده و حتی حدود 70 درصد سازه احداثی نیز مجددا بهسازی شده است، به عنوان کارشناس ورزشی بفرمائید چه اصراری برای تکمیل این پروژه در زنجان هست؟ آیا درست است که با یک اشتباه پاسخ اشتباهی دیگر را بدهیم؟» این گونه واکنش نشان داد: اگر قرار باشد به همه سؤالات پاسخ بدهم به جلسه‌ای که دارم نمی‌رسم! اجازه دهید من برنامه‌ای که دارم را خدمتتان اعلام کنم و یکی یکی هم پیش بروم!

محمدی‌پور در ادامه اظهاراتش به اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزشی‌های همگانی، ارزیابی‌های کشوری مربوط به آن و رتبه زنجان، تعداد سمن‌های فعال و نیمه فعال و غیرفعال و فاقد مجوز، فعالیت خانه‌های روستایی و اعلام تعداد آن‌ها، کسب رتبه 2 و 3 زنجان در حوزه جوانان و برنامه‌ریزی برای رسیدن به رتبه نخست، فعالیت 298 هیئت ورزشی در سطح استان و 50 هیئت ورزشی غیرفعال که برنامه ریزی برای شروع به کار این هیئت‌ها در دستور کار است، حدود 70 هزار نفر ورزشکار سازمان یافته دارای بیمه ورزشی در استان زنجان فعالیت می‌کنند، اقدامات صورت گرفته در رشته‌های ورزشی در زمینه استعدادیابی، 643 باشگاه ورزشی فعال در استان وجود دارد که اقدامات لازم برای توسعه آن انجام خواهد شد، تلاش برای کاهش مسائل اجتماعی نظیر اعتیاد به موادمخدر و اعتیاد به فضای مجازی و موبایل از طریق آموزش و برنامه‌های فرهنگی اشاره کرد.

به دنبال اعتراض تعدادی از خبرنگاران حاضر در نشست و الزام سرپرست اداره کل ورزش و جوانان از سوی اصحاب رسانه جهت پاسخگویی به افکار عمومی و حیف و میل بیت المال در اجرا و تکمیل پروژه 15 هزار نفری زیتون زنجان (واقع در گاوازنگ)، «محمدی‌پور» اعلام کرد: چه به غلط چه به درست در ورزشگاه 15 هزار نفری پول انبوهی هزینه شده است، این ورزشگاه مثل همه ورزشگاه‌های کشور برای این تکمیل می‌شود که حداقل در سطح لیگ یک کشور تیمی داشته باشیم! بسیاری از ورزشگاه‍ها در خارج از شهر و در دامنه کوه هستند درست مثل ورزشگاه 15 هزار نفری گاوازنگ زنجان! این ورزشگاه جزو سرمایه‌های مردم زنجان است و باید تکمیل شود. تکمیل این پروژه حداقل تکلیفی بر دوش مسئولان ذیربط استان است و آنها را وادار می‌کند که نمی‌گویم تیم لیگ برتری بلکه حداقل در حد دسته یک یا دو باشد! فوتبال رشته‌ای است که سطح شهری است مثل تراکتور، پرسپولیس و استقلال! نتیجه تکمیل پروژه شادی و نشاط برای جوانان خواهد بود.

وی در خصوص علت مقاومت در انتصابش نیز پاسخ شفافی نداد و ترجیح داد به فعالیت‌های این اداره کل اشاره کرد و گفت: این استان در حوزه ورزش قهرمانی و اعزام قهرمانان به المپیک و پارالمپیک سابقه خوبی دارد.

وی اظهار داشت: در دوره قبل، سه ورزشکار به المپیک و پارالمپیک اعزام شدند، که این دستاورد بزرگ و جزو آرزوهای ورزشکاران بوده و تلاش بر این است که این عدد حداقل به پنج یا ۶ ورزشکار افزایش یابد و کارشناسان و رسانه‌های ورزشی باید کمک کنند تا این هدف محقق شود.

وی اضافه کرد: همچنین، هدف‌گذاری شده است که حداقل یک یا دو مدال در المپیک و پارالمپیک لس‌آنجلس آمریکا کسب شود.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان ادامه داد: در بخش بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی، در دوره قبل ۲۴ ورزشکار از استان اعزام و موفق به کسب هشت مدال طلا، نقره و برنز شدند.

وی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی انجام شده در تلاش هستیم، این تعداد را به حداقل ۳۵ ورزشکار و ۱۳ تا ۱۴ مدال رنگارنگ در آینده ارتقاء دهیم گفت: در حال حاضر، استان زنجان در توسعه ورزش های همگانی رتبه اول گروه ب کشوری را دارد و تلاش می‌شود این جایگاه حفظ و ارتقاء یابد.

محمدی پور یکی دیگر از برنامه‌های خود را تشکیل کمیته رسانه در استان اعلام و خاطرنشان کرد: هدف از این اقدام پیشبرد و توسعه ورزشی استان است.

بحران جمعیت!

حمید اسماعیلی معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان در ابتدای کنفرانس مطبوعاتی زمان برگزاری همایش ملی جوانان و ازدواج و خانواده را ۲۴ اردیبهشتماه اعلام کرد و گفت: این همایش در محل سالن همایش‌های بین المللی غدیر دانشگاه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم از این بحران (بحران جمعیتی) خارج شویم باید به یکدیگر کمک کنیم!، افزود: اگر خواهان برون رفت از شرایط بحرانی کنونی هستیم ضروری است تا این همایش از سوی رسانه‌ها در سطح گسترده اطلاع‌رسانی شود.

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه بیش از ۱۵۲ مقاله به این همایش ارسال شده بود که ۱۲۰ مقاله پذیرفته شد، ابراز کرد: از سال گذشته برنامه‌ریزی و تلاش‌های زیادی برای برگزاری این همایش با همکاری دانشگاه زنجان و مجموعه‌های مختلف در قالب یک رویداد تاثیرگذار در حوزه اجتماعی و پژوهشی صورت گرفت که هدف آن، آسیب‌شناسی مشکلات جمعیتی و تبادل نظر در این حوزه است.

اسماعیلی افرود: در این همایش، موضوعاتی مانند عوامل اجتماعی موثر بر جوانان، ازدواج و خانواده، تغییرات در الگوهای همسریابی، مسائل روانشناختی و خانواده و فرزندپروری مورد بررسی قرار می‌گیرد همچنین کارگاه‌هایی برای تربیت مدرسان جوان در حوزه جمعیت و خانواده برگزار می‌شود.

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان ابراز امیدواری کرد که این همایش در سطح ملی و استانی با همکاری رسانه ها بازتاب مناسبی در گروه های هدف داشته باشد.

‌وی اضافه کرد: در ادامه همایش، نشست‌های تخصصی و علمی برگزار خواهد شد که هدف نهایی، آگاهی‌بخشی و حل مشکلات جمعیتی و اجتماعی است.

زنگ خطر کاهش جمعیت

اباذر چراغی، دبیر اجرایی همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده هم به اهمیت برگزاری همایش‌های علمی در حوزه ازدواج و مسائل جمعیتی تاکید کرد و افزود: دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقش مهمی در تولید دانش و ارائه راهکارهای علمی برای حل این مسائل دارند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر، جمعیت به سمت پیری می‌رود و این وضعیت نیازمند اقدامات فوری است و به مثابه زنگ خطر است چرا که در گذشته سیاست‌هایی مانند کاهش فرزندآوری و زندگی بهتر با فرزند کمتر اتخاذ شده بود.

چراغی تصریح کرد: اما اکنون این رویکردها دیگر کارساز نیست و باید به سمت افزایش جمعیت و اصلاح نگرش‌ها حرکت کنیم.

وی بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با دستگاه‌های مختلف در این زمینه اشاره کرد و گفت: از جمله دانشکده‌های فنی و علوم انسانی که در زمینه ارائه راهکارهای کاربردی و علمی در حوزه خانواده و جمعیت فعال هستند باید تعامل داشته باشند.

چراغی تاکید کرد: اولین همایش در همکاری با ورزش و جوانان برگزار شده و هدف آن بررسی وضعیت و آسیب‌های اجتماعی مرتبط با خانواده و ازدواج است.

وی افزود: یکی از مشکلات مهم، عدم اجرای مشاوره‌های پیش از ازدواج است، چرا که بسیاری از اختلافات و طلاق‌ها پس از ازدواج ناشی از نبود آموزش و آگاهی کافی است.

چراغی اظهار داشت: ترویج فرهنگ مشاوره قبل از ازدواج می‌تواند نقش مؤثری در کاهش طلاق و بهبود کیفیت زندگی خانواده‌ها ایفا کند.

دبیر اجرایی همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده به مساله افزایش سن ازدواج اشاره کرد و گفت: معتقدیم تعیین سن مشخصی برای ازدواج اهمیت دارد، زیرا اگر ازدواج در سنین بالا انجام شود، ممکن است آسیب‌های جدی به جامعه وارد کند. بنابراین، نیاز است برنامه‌های علمی و راهکارهای عملی برای مدیریت این موضوع تدوین شود.

عضو هیات علمی دانشگاه زنجان بر ضرورت حضور اساتید مجرب در حوزه‌های مرتبط با جمعیت، خانواده و مشاوره تاکید کرد و گفت: دانشگاه‌ها آماده همکاری علمی و عملی با دستگاه‌های مختلف برای حل معضلات اجتماعی هستند.

برگزاری همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده چه خروجی خواهد داشت؟

ذکر اله مروتی، دبیر همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده نیز در این نشست با بیان اینکه این رخداد با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان و دانشگاه زنجان برگزار می‌شود، ادامه داد:زمان برگزاری همایش ابتدا قرار بود در اسفندماه سال گذشته باشد اما به دلیل استقبال مخاطبان به ۲۴ اردیبهشت ماه موکول شد.

مروتی افزود: دبیرخانه همایش در دانشگاه زنجان از حدود یک سال قبل فعال شده و تا اوایل تیرماه نیز فعالیت خواهد داشت و در این مدت کتابچه‌های همایش چاپ و آماده ارائه خواهد شد.

وی اظهار داشت: کمیته علمی همایش متشکل از ۳۶ استاد برجسته کشوری است که ۲۰ درصد آنان استاد تمام هستند. مقالات دریافت شده از ۲۲ استان بوده که نشان‌دهنده گستردگی جغرافیایی شرکت‌کنندگان است و اهمیت برگزاری این همایش‌ ملی را نشان می‌دهد.

دبیر همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده ادامه داد: هدف‌ اصلی همایش ارائه اطلاعات علمی و فرهنگی برای ترویج ازدواج، حل مشکلات جمعیتی کشور، ترویج فرهنگ خانواده و ارائه حمایت‌های اجتماعی مانند تسهیلات مالی و خدمات مشاوره‌ای به گروه های هدف است.

وی اضافه کرد: در این همایش همچنین سه نشست تخصصی در حاشیه همایش برنامه‌ریزی و بر اساس محورهای همایش طبقه‌بندی شده‌ است.

رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه زنجان در این جلسه، گفت: نشست اول همایش با موضوع خانواده مثبت و منفی و ارائه سه مقاله، نشست دوم با موضوع چالش‌های ازدواج در ایران و ارائه سه مقاله و نشست سوم با موضوع مشکلات جمعیتی در جامعه ایران با ارائه سه مقاله برگزار می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هر نشست دارای سخنرانی‌های کلیدی است و مقالات برگزیده پس از داوری چاپ خواهند شد.

پاسخ دبیر همایش ملی جوانان ازدواج و خانواده به سوال صدای زنجان مبنی بر «با توجه به فراهم نبودن بسترها برای مجردها با توجه به حذف آنها از مسکن ملی؛ تفاوت مجرد و متاهل در دریافت دستمزد و حقوق» و «انتظار چند ماهه زوجین برای دریافت وام ازدواج» آیا پیش از اینکه همایش ملی جوانان ازدواج و خانواده ویژه مردم و جوانان برگزار شود بهتر نبود؛ مدعوین این همایش مسئولان اجرایی و سیاست گذاران می‌شدند؟، تقریبا پر از خالی بود!

دبیر همایش ملی ازدواج و جوانان در پاسخ به صدای زنجان گفت: دانشگاه بازوی علمی است انتظار داریم مسئولان حاضر در همایش ملی جوانان ازدواج و خانواده به عنوان سیاست گذار دغدغه های مطروحه جوانان در این همایش را مورد توجه قرار داده و در سطح کلان مسائل را حل کنند!

انتهای پیام/

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانجوانانازدواجلیلا محمدی
sedayezanjannews.ir/nx15048


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»