کد خبر: 16033
1404/05/22 - 12:34


اولین استخر دانش‌آموزی زنجان در هفته دولت افتتاح می‌شود

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان از افتتاح اولین استخر دانش‌آموزی زنجان در هفته دولت خبر داد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ جهانگیر صفری، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان، با اشاره به مشارکت فرهنگیان در اجرای پروژه‌های عمرانی آموزش‌وپرورش اظهار داشت: فرهنگیان در آن زمان با کمک ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون‌تومانی، آغازگر اجرای پروژه اولین استخر دانش‌آموزی بودند و این اقدام زمینه استفاده از اعتبارات ملی را نیز فراهم کرد. پس از آن با بهره‌گیری از پیمانکار، پروژه تکمیل شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: قرار بود این مجموعه در سفر ریاست‌جمهوری افتتاح شود، اما اکنون پیش‌بینی شده است که در هفته دولت، تحویل آموزش‌وپرورش شود.وی گفت: این مجموعه شامل استخر، هنرستان ورزشی، سالن والیبال و زمین فوتبال است که هرکدام به‌عنوان پروژه‌ای مجزا احداث شده‌اند. یکی از چالش‌های این مجموعه تأمین آب بود که برطرف شده است.صفری ادامه داد: همه پروژه‌ها توسط اداره کل نوسازی استان ساخته می‌شود و بهره‌برداری آنها بر عهده آموزش‌وپرورش است که در حال حاضر در این زمینه هیچ کمبودی ندارد. 

مشکلاتی مانند کمبود برق نیز وجود ندارد. مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با بیان اینکه نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است، گفت: این پروژه با زیربنای ۲ هزار مترمربع و با کمک خیرین فرهنگی آغاز شده و در ادامه با استفاده از اعتبارات ملی ادامه یافته است.

وی با اشاره به دو پروژه استخر دانش‌آموزی در خدابنده و قیدار گفت: در حال حاضر این دو پروژه هم حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تلاش می‌شود در زمان مقرر تکمیل شود.

منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاننوسازیاستخرخدابنده
sedayezanjannews.ir/nx16033


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»